Limiet op aantal deelnemersNieuwsbericht van: 24 jun 2013

 

Over twee maanden vindt de Kruikenmeerkamp plaats! De organisatie is al druk bezig met het regelen van alle belangrijke dingen: Red Bull, Schrobbelèr genoeg bier en hier en daar wat juryleden. Jullie als deelnemers hebben er ook al duidelijk zin in, op dit moment zijn er al meer dan 100 deelnemers (19 teams) waar wij het vorig jaar nog moesten doen met 80 deelnemers (14 teams). 

 

Om alles goed te laten verlopen hebben wij besloten een limiet te stellen op het aantal deelnemers. De twee limieten zijn:

Maximaal 140 deelnemers in totaal

Maximaal 12 teams per categorie (er zijn drie categorieën: mannenteams, gemengde teams & vrouwen teams)

 

Deze limieten moeten er voor zorgen dat de organisatie iedereen een topweekend kan bezorgen! Schrijf je dus snel in om er zeker bij te zijn!

 

Komend jaar zullen wij een klein aantal dingen aanpassen na advies van deelnemers van vorige jaren. De wedstrijd blijft bestaan uit een tienkamp met daarbij ludieke onderdelen, maar een van de nieuwe dingen dit jaar is de mogelijkheid om extra punten te halen buiten deze onderdelen! Dit komt vooral ten voordele voor de ludieke teams! Naar aanloop van de Kruikenmeerkamp hoor je hier meer informatie over.


www.kruikenmeerkamp.nl

Website by Koen van Erve · Beheer