Thema 2013Nieuwsbericht van: 3 mrt 2013

 

Er was eens een wedstrijd die de Kruikenmeerkamp werd genoemd. Deze wedstrijd werd gehouden in het altijd gezellige Brabant. 

Op een dag zeiden de organisatoren tegen elkaar: "Zullen wij deze wedstrijd volgend jaar wéér organiseren?" Waarop iedereen antwoordde "Natuurlijk!".

Zo gezegd zo gedaan, de organisatoren gingen aan de slag. En ze leefden nog lang en gelukkig.

Datum

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2013 is het weer zover: de derde editie van de Kruikenmeerkamp vindt dan plaats. De Kruikenmeerkamp is niet zomaar een wedstrijd, het is met stip de meest gezellige wedstrijd van Nederland. De wedstrijd bestaat uit een combinatie van gewone atletiek onderdelen en daarnaast een aantal ludieke onderdelen. Al deze onderdelen worden in teamverband uitgevoerd. Verder wordt er een bbq verzorgd op de zaterdagavond, hierop volgend een groot feest en zondagochtend wordt zelfs het ontbijt voor je geregeld! Zorg dus dat je erbij bent!

Thema

Misschien had je al een vermoeden, aangezien de gehele website is omgetoverd tot een groot sprookjesboek, het thema van dit jaar is:

 

Sprookjes!

Wij als organisatie hebben er vertrouwen in dat elk team hier wel raad mee weet, wij als organisatie hebben in ieder geval een hoop leuke ideeën. 


www.kruikenmeerkamp.nl

Website by Koen van Erve · Beheer