Topwedstrijd op z'n BrabantsNieuwsbericht van: 12 jun 2012

 

Persbericht – Atletiekvereniging Attila houdt in het weekend van 25 en 26 augustus de tweede editie van de Tilburgse Kruikenmeerkamp. Beide dagen staan in het teken van sportieve prestaties en vooral samen plezier hebben. Vorig jaar vond de eerste editie van de meerkamp plaats, op de Mondo-baan van Attila.

 

Ploegenmeerkamp

De wedstrijd zal worden afgewerkt in de vorm van een ploegenmeerkamp. Dit betekent dat ieder lid van iedere ploeg enkele onderdelen voor zijn rekening zal nemen, net als bij een competitiewedstrijd. Iedere ploeg moet uit minimaal vier en maximaal zes personen bestaan. Een team werkt een volledige tienkamp af, met daarnaast op beide dagen nog enkele ludieke onderdelen die in teamverband uitgevoerd moeten worden.

 

Thema: striphelden

Nieuw dit jaar is dat er een thema aan de wedstrijd verbonden is. Aangezien er vorig jaar al verschillende teams in teamkleding verschenen op het evenement, is er dit jaar een thema aan de wedstrijd verbonden. Op deze manier hopen wij alle deelnemers te kunnen inspireren om op een ludieke manier deel te nemen aan deze fantastische wedstrijd. Het thema is: striphelden.

 

Inschrijven

De inschrijving is inmiddels geopend. Inschrijven kan tot en met 12 augustus. Alle teamleden moeten minimaal B-junior zijn om mee te mogen doen. Dus maak een leuke ploeg, en kom ook dit jaar weer naar de Tilburgse Kruikenmeerkamp. Dan maken we er samen een groot feest van.


www.kruikenmeerkamp.nl

Website by Koen van Erve · Beheer