Home


Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019 is het zover: de achtste editie van de Kruikenmeerkamp! De wedstrijd bestaat uit een combinatie van gewone atletiek onderdelen en daarnaast een aantal ludieke onderdelen. Al deze onderdelen worden in teamverband uitgevoerd. Zorg dat je erbij bent!

 

Bekijk hier het klassement, de uitslagen en natuurlijk de foto's van de voorgaande Kruikenmeerkampen.


Nieuws

Kruikenmeerkamp 2019 afgelast

5 aug 2019

 

Beste deelnemers, Jullie hebben het waarschijnlijk al in de wandelgangen gehoord maar bij deze definitief. De kruikenmeerkamp zal dit jaar niet doorgaan. Voor ons staat gezelligheid tijdens het weekend voorop bij het organiseren van de kruikenmeerkamp. Met de lagere inschrijfaantallen konden wij dit niet garanderen en hebben we deze moeilijke keuze moeten maken. We begrijpen dat degene die zich al hadden ingeschreven zich hadden verheugd op deze wedstrijd en daar sluiten wij ons bij aan. We gaan kijken of we een komende editie kunnen hervatten in een eerdere week van de vakantie die meer mensen uit zou komen, maar daar is nog overleg voor nodig. Verder zijn we jullie eeuwig dankbaar voor de afgelopen jaren op deze gezelligste wedstrijd van het jaar. Hopelijk tot een volgende editie, Organisatie van de kruikenmeerkampDe kruikenmeerkamp gaat met de tijd mee, en ertegenin!

16 mei 2019

 

Mitchell heeft het voor elkaar gekregen de tijdmachine van de kruikenmeerkamp kapot te maken en hij is op hol geslagen. Dat betekent dat we dit jaar verschillende tijdzones gaan representeren tijdens de wedstrijd. Er is gelukkig al een hoop gebeurd in de tijd dat deze knikker in de ruimte bestaat, maar laat je creativiteit niet limiteren tot alleen het verleden... onze machine kon ook naar de toekomst. Voor als geschiedenis niet je favoriete vak was hebben we hier wat dingen op een rijtje gezet waarmee jullie wel raad weten.

 

1. Dr zijn van die dino pakken, die beesten leefde gewoon op de aarde hier in het verleden en hoe zeg je beter dat je de beste bent als door je als een dino te verkleden.

2. Hoe laat je zien dat je beter bent dan de dino's, precies, ga als meteoriet. 

3. Hou jij ook zo van de griekse 400? wij ook, laat anders zien hoe die grieken vroeger te werk gingen

4. Die romeinen hadden van die kekke helmpies en pakken, waarom ga je niet als hun.

5. Er was ook een klein dorpje tijdens het romeinse rijk die vooral tegenstribbelde.

6. Heb jij een baard? ja? en je groepsgenoten? ook, COOL ga als viking, die hadden ook baarden en hoorns op hun helm!

7. Ga als de spaanse inquisitie! NIEMAND verwacht dat

8. Frans Bauer behoort ook tot de geschiedenis, ook tot de toekomst trouwens

9. Ga als robot, zo kan je je alvast verkleden voor als de robots de mensheid overnemen en dan kan je je goed verstoppen.

 

Nou hiermee kunnen jullie al wel aan de slag, 5 munten voor de eerste die als meteoriet gaat.Kruikenmeerkamp 2018!

4 mei 2018

 

De Kruikenmeerkamp wordt dit jaar gehouden op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus. 

 

Het thema voor dit jaar is:

Kruikflix originals

 

Voor deze editie is het de bedoeling je als team (4 tot 7 mensen) je inschrijft als de serie die je het leukste vind of het beste vind passen bij de kruikenmeerkamp. Bijvoorbeeld series als; "Peaky Blinders", "New Girl" of "Orange is the new Black" maar films als "Harry Potter", "Hunger Games" of zelfs "50 Shades" mogen natuurlijk ook. We hebben er de volste vertrouwen in dat jullie hier een creatieve en originele draai aan kunnen geven.

 

Ben jij er bij?!Nieuwsarchief →


www.kruikenmeerkamp.nl

Website by Koen van Erve · Beheer